torsdag 5 januari 2012

att sätta rekord på Skatås 8:an.

Skönt att komma tillbaka till jobbet igen och att få använda huvudet igen. Bli lite upprörd över saker som inte fungerar och glädjas över annat som vi är bättre än andra på. Halva dagen gick åt till att uppdatera sig på alla mail som kommit den senaste veckan. Mycket gick att kasta direkt och annat att svara under de kommande dagarna. Hade även förmånen att få arbeta med den alltid glada och härliga Lise-Lotte.
Efter arbetet blev det en tur till Skatås för ett lite kortare och snabbare pass. Värmde upp i 5 minuter, lite i kortaste laget för att få upp pulsen. Körde därefter ett varv på 8:an där jag försökte hålla uppe farten och med det pulsen. Gick inte hela vägen, benen kände av de tidigare passen i veckan.

Första km rullade igång bra allt kändes kanon. Efter andra började lite håll att komma på vänster sida, inte farligt men iriterande. Det var ett tag sedan jag fick det och det är alltid lika jobbigt. Jobbigt inte för att det gör ont utan för att det hindrar prestationen. Det höll sig i schack större delen av rundan för att återkomma lite starkare och denna gång på bägge sidor mot slutet. Tempot sjönk lite mellan km 3-6 för att sen öka igen. Sista biten var det nedförslut mot fotbollsplanerna och där gick det att öka farten ytterliggare. Mätte varvtiden och kunde konstatera en bra tid trots att jag inte gick för fullt. Det blev rent av rekordtid 36:25, lite slarvigt uppmätt, med andra ord det kan diffa ca 10-20 sekunder, både plus och minus.

Det kommer bli ett bra år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar