tisdag 3 januari 2012

att fuska med dieten

Tredje cykelpasset på två dagar, nu är det ingen lek längre. Passade på att åka till gymmet på eftermiddagen när Annelie tog igen sig efter nattarbetet. Hoppades på att vädret skulle tillåtit en tur ute på vägarna, men tji fick jag. Innepass på gymmet är inte helt fel det heller.

Började med 15 minuter uppvärmning med ökat motstånd. Det kändes lite i benen från gårdagen, vilket inte är speciellt konstigt. Gick på första perioden med lite mer motstånd, körde denna i 20 minuter.Passade på att titta på damernas slalom från Zagreb, en dimmig historia. Fast det är klart dimma är bättre än storm. Orkade med alla 20 minuterna utan att ramla av cykeln. Hängde rejält trött över styret under den första minuten av återhämtningen. Vid den andra 20 minutersperioden fick jag sänka motståndet med 20 watt för att orka med. Den andra blev därför inte lika tung för andhämtningen, benen däremot var som betong. Körde två kortare intervaller om 3 minuter efter en kort återhämtning. Pressade på bar och ett tag var krampen på väg att slå till. Avrundade med 15 minuter i lite lugnare tempo för att få ut lite slagg ur benen.

Fuskade lite med maten idag, inte bra att göra det redan 3 januari. Får skylla på att Annlei ville äta lite kinamat, eller kanske var det jag. Hur som helst blev det både Vårrulle med ost och Nasi goreng, vårrullen till råga på allt friterad. Tur att det fanns lite grönsaker på tallriken, inget berg direkt men dom syns i bakgrunden.Nu blir det lite vila från cykeln i någon dag, löpning står på programmet för morgondagen. Måste även klämma in lite stryka för rygg och mage.Nu först är det tid att se på småkronorna vinna sin semi i Clagary.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar