torsdag 26 januari 2012

att göra voltvändningar

Varken cykel eller löpning idag, bytte istället över till den tredje grenen simning. Mötte upp lillebror med sambo och liten dotter på Åbybadet. Plaskade först runt lite i barnpoolerna vilket var lite för kallt för min smak. Antar att det beror på besparingar men en eller ett par grader varmare hade inte skadat.

Hoppade i stora poolen efter en stund för att prova hur min crawl känns så här års. Med tanke på att jag inte simmat något sedan 16 oktober kändes det bra. Började med blandade övningar, krattan, benspark, bara armar och ett par till med för mig okänt namn. Snurrade på i tjugo minuter tills jag fick sällskap av lillebrors sambo Kristina. Eftersom jag aldrig någonsin provat att simma med volt vändningar, tyckte hon att det var dags. Efter instruktion och förevisning gjorde jag ett eget försök.  Vilket slutade med vatten i näsan och kontakt med botten. Efter ett par stycken försök gick det mycket bättre, inte bra men bättre.

Det blev ingen mer träning idag, kände mig inte helt kry i magen. Även Annelie har haft ont i magen, verkar som att vi ätit något skumt i går. Förhoppningsvis är det bättre i morgon när jag är ledig och kan köra långa pass.

Det är inte svårt att göra voltvändningar, men det tar ett tag för att göra det rätt.

1 kommentar:

  1. Ingen höjdare direkt när man glömmer att blåsa ut genom näsan... Fy fan!
    Imorgon bitti ska det voltvändas igen för min del.

    SvaraRadera