onsdag 15 februari 2012

att dubblera

Vilken skön dag,  perfekt vinterväder med sol och lagom kallt. Dagens första runda gick från kasinot längs med hamnen via Rödasten bort till Nya varvet och sen tillbaka. Tempot var lugnt  och löpningen kändes avslappnad. Ett perfekt pass att ladda upp inför ett möte med mitt team där vi gick igenom resultatet av medarbetarundersökningen.

Perfekt löpväder i Göteborgs hamn.

Stannade halvvägs hem efter arbete för ett cykelpass på gymmet. Inspirerad efter ett bra förmiddagspass och ett trevligt möte var det med lätta steg jag gick fram till cykeln. Körde tyngre intervaller på låg kadens i 4 minuters intervaller varvat med 2min lätt återhämtning. Kunde trycka på lite mer idag än förra veckan och ändå hålla detta alla tio intervallerna. Orkade dessutom att öka ytterliggare ett steg på den sista, men efter det var jag helt färdig.

Satt nu på kvällen och kikade lite på årets träning. Under januari och fram till nu har jag tränat lika många timmar som jag gjorde under hela 2010. Jämför jag med 2011 har jag nu lika många träningstimmar som jag skrapade ihop fram till mitten av maj. Om jag fortsätter i samma takt resten av året kommer jag att passera förra årets totaltid någon gång i början på maj. Tanken är jag skall öka träningstiden ytterliggare under de kommande månaderna. Dessutom kommer jag att köra TEC 100 i april, där kommer träningstiden definitivt att få sig en skjuts uppåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar