måndag 19 december 2011

att ha gymmet för sig själv

Vilodag i fredags från träningen, för huvudet var det däremot en träningsdag. Träffade två ur ledningsgruppen för kasinot i Stockholm för en inledande intervju. Ett bra och givande möte med en del skratt blandat med allvarliga och kluriga frågeställningar. Mötte upp Annelie efter mötet för resan hem mot Göteborg.

Frukosten på Clarion Sign är alltid lika bra, så även denna gång. I övrigt var resan ingen kulinarisk upplevelse. Mest godis och läsk i bilen, hamburgare två dagar i rad och en halv kebab i Stockholm.

Lördagens träning gick fint på gymmet, cykelintervaller med tungt motstånd. Vi kom till gymet sent, det var bara vi  där och en till på crosstrainern. Tycker om den öde känslan det är där sent på lördagskvällen.  Kände att jag inte tappat speciellt mycket, mindre än jag trodde faktiskt. Det ser bra ut för sommarens tävlande, kommer vara tokstark på cykeln. Har läst att positivt tänkande är halva vägen till att lyckas, om så är fallet är det redan klart för mig.

Annelie känner sig inte lika pigg just nu, ont i benen till och från. Det verkar dessutom vara olika krämpor olika dagar. Hon har även känt sig allmänt hängig, hoppas att det bara är något virus. Tråkigt hon har laddat för Sylvesterloppet på nyår, men än är det inte försent.

Två veckor kvar, får försöka peppa henne i form igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar