torsdag 15 december 2011

att finna inspirationen

Fick till ett riktigt skönt löppass i Stockholm i kväll. Trodde inte det när jag klev ut genom dörren från hotellet. Kanske var det miljöbytet från Skatåsterrängen till den mer flaka asfalten längs vattnet från Stadshuset bort mot Rålambshovsparken.

Värmde upp från Clarion Sign ner till Stadshuset, höll pulsen mellan 151-163 vilket kändes bra. Ökade till det planerade pulsintervallet mellan 166-176, upptäckte efter en km att tempot 4:30 var högre än jag hoppats på. Passerade ett par löpare med jämna mellanrum, inte så dumt, kändes att det gick lätt. Vände under bron över till Lilla Essingen, tänkte från början köra på längre men belysningen på gångvägen försvann. En av nackdelarna när man inte känner till omgivningarna, fast å andra sidan passade det bra att vända tillbaka. Ett inspirerande pass, ett pass som ger hopp om att klara kommande års mål.

Inspiratören innan start på Tjörn.
Inspiration är lite lustigt, vet inte varför det plötsligt kom idag. Trodde att det skulle kännas tungt efter att suttit ner i bilen i över 6 timmar idag. Men istället inspirerad och laddad. Kanske är det miljöbytet, att jag trivs bra på Clarion hotell och ser fram emot frukosten, kanske är det för att jag tycker om utmaningen en intervju innebär eller också att Annelie följde med som stöd och sällskap. Måste vara det sista, stöd och sällskap av den man mest behöver det av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar