måndag 12 december 2011

att hitta läckan

Gick upp ovanligt tidigt för att vara mig, 05:45 ringde klockan. Började arbetspasset med att leta efter källan till  att vatten trängde upp inne i kasinot i lördags. Många teorier om kabeldragningar och avloppsrör, men ingen klar bild ännu så länge. Kul att fundera över varför översvämningen lyckades drabba oss, trots att vi lyckades hålla vattnet utanför huset.

Fick ta över det operativa arbetet när en kollega hastigt blev tvungen att åka hem. Hennes lilla grabb hade ramlat ner från klätterställningen. Inte roligt att behöva hasta hem när sånt händer. Något som jag själv drabbats av ett helt gäng med gånger. Alltså ramlat ner från diverse saker och blivit hämtad av mamma. Ett rent under att hon behållit sitt förstånd, med mig som son. Det märkliga är att jag fram till idag inte brutit något. Däremot har man trott det vid säkert tio gånger, varje gång med negativt resultat på röntgen.

Första passet på nya omgången gick bra idag. Körde ett intervallpass på löpbandet med 5% lutning i 5min tempo, 4x4 min, varvat med 3min 0%lutning med 6min tempo. Mycket långsammare än innan sjukdomen, vilket var förväntat. Startade med 15 min uppvärmning och avslutade med 5 min lugn jogg. Pulsen steg i en fin kurva och föll med rätt antal slag mellan intervallerna. Allt fungerade bra och det kändes gott att köra på ett helt pass, inte ett snabbt eller tokhårt, men ett helt pass.

I morgon satsar jag på ett cykelpass följt av lite styrka. Hoppas att det kommer kännas lika bra som idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar