fredag 23 december 2011

att äta för mycket

Välbehövlig vilodag från träningen. Kände mig sliten i benen redan i början av veckan, bokade därför in en massagetid på Flex massage. Fick en timmas bindvävsmassage för att få mer blodgenomströmning i vader och ben. Har fått det en gång tidigare och bägge gångerna har det gjort rejält ont. Speciellt vänster vad där en tidigare muskelbristning modell större irriterar. Det syns tydligt att det saknas en liten bit på insidan av den yttre muskeln. Enligt massören var vaden på den sidan mycket mer ansträngd och risken för skada därmed förhöjd.

Kommer därför att jobba lite extra med försiktiga stretchövningar för vaden.  Tänker även kika på vilka övningar man kan lägga till på gymmet för att stärka vadmusklerna på bägge sidor utan att påfresta för mycket.

Eftermiddagen spenderades hemma hos Annelies syster med familj. Årets första julbord för min del, med allt vad det innebär. Stora mängder mat sköljdes ner med minst 1,2 liter julmust, dagen till ära även en halv snapps. Som om detta inte vore nog bjöds det på gott julgodis. Så här sitter man nu som en övergödd jultomte. Tur att det bara är ett par dagar om året.

Får förresten passa på att äta godis och annat med massa socker i. Om ett par dagar börjar satsningen på sommarens tävlingar på allvar, no more snask.....eller glass...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar