söndag 27 november 2011

att blåsa bort

Vaknade inte av klockan idag, kanske inte så konstigt med två timmars sömn. Hade tänkt åka på Triathlon Västs tävlingsledningens möte idag. Tyvärr kom jag inte hem och i säng så snabbt nog efter nattens arbete. Lönehelgens arbete var tufft men roligt, närmare 4,000 besökare på två dagar. Gick till slut upp när Annelies klocka ringde vid två tiden, vilket är senare än jag brukar gå upp. Vilket skönt stormväder man vaknade till, hunden blåste nästan bort när vi gick ut på tomten.

Passade på att åka förbi XXL för att utnyttja deras prisgaranti. Pannlampan jag köpte för en vecka sedan är nu nedsatt med 300kr. Skönt med företag där det inte är något krångel med dessa saker. Det var bara att visa upp kvittot och sen gå runt till kassan. Frågan är om de inte tjänar en hel del på detta system.

Vet i alla fall att de tjänade ytterliggare på mig. Idag köpte jag ytterliggare en pannlampa, samma modell som sist. Hade bestämt sedan tidigare att komplettera  med ett extra batteripack inför TEC 100. Nu fick jag en lampa till på köpet, eller rättare sagt Annelie fick en egen pannlampa. Vi sprang även på en trainer till ett toppenpris. Kommer bli spännande att se vad den går för i veckan.



Ingen träning på hela helgen känns tråkigt, men jag vågar helt enkelt inte just nu. Att vi bägge var lediga en söndagseftermiddag, firades med en bit mat på Loon Kina restaurang. Troligtvis det ställe i världen, i alla fall i Göteborg, man kan få de bästa vårrullarna. Misstänker att det  är all ost de har i som gör dem så goda och lite mindre nyttiga, men det kan man leva med.

Mätt och glad stannade vi till på SPA´t på hemvägen. Kändes skönt att ha det varmt och gott, när det stormade som värst runt omkring. Provade deras nya avkopplings sängar med inbyggt gung och musik. Vi fick  avbryta ganska snabbt, risken för att vi hade sovit ikapp till stängning var för stor. Den avkopplande faktorn är med andra ord hög, kommer definitivt att utnyttja dem igen. Stannade länge i poolen ute, skön känsla att plaska omkring i varmt vatten i storm.

Trodde att jag skulle kunna fortsätta att koppla av i soffan när vi kom hem, stormen ville däremot annorlunda. Fick ägna en bra stund till att stormsäkra stallet genom att täcka för gliporna under portarna med spån och torvbalar.

Såg för en liten stund sedan att Jonas brutit Ultraman. Synd att hans kropp inte hängde med detta år. Nu är det tid att mata hästarna för att sen försöka mig på att natta mig själv. Har en lång dag framför mig i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar