måndag 7 november 2011

att anordna en tävling

Söndagen började med ett möte om Göteborg triathlon 2012 med ett glatt gäng Triathlon Västare på Frölunda kulturhus. Annelie och jag plus en del nya och gamla inom tävlingsledningen hade intressanta diskussioner kring arrangemanget.

Det verkar som vi kommer att få ta en roll som innebär mer arbete innan tävlingen, eftersom datumet krockar med vårt bröllop. Allt hänger på hur  förbundet sätter tävlingskalendern för 2012. Om datumet klubben ansökt om går igenom kan man boka in 10 juni i kalendern för en riktigt bra Triathlontävling. Kanske om klasserna stämmer( start på eftermiddagen) står ett nygift par på startlistan.

Efter uppdelningen av uppgifter står jag som ansvarig för marknadsföring av eventet. Här finns mycket att göra, har redan en hel hög med uppslag kring detta. En start är att hitta samarbetspartners och sponsorer för tävlingen, den som är intresserad får gärna höra av sig. Göteborg Triathlon är en tävling, som inom ett par år kommer tillhöra en av de stora i norden, det är jag säker på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar