torsdag 17 november 2011

att fira 40 år

Började dygnet med tårta och te 00:01 tillsammans med världens bästa Annelie.  Somnade gott efter den numera sedvanliga medicineringen. Vaknade pigg och glad av flera goa meddelande på FB och även ett trevligt sms. Efter frukost var det dags att passa Annelies systerdotter Emma under tiden Jessica satt i möte. Emma föreslog att en tur till akvariet  på sjöhistoriska museet, vilket alltid är roligt.

Två som hittat Nemo
Lunch på stan när Jessicas möte var över för att sen åka till XXL. På dagens shoppinglista stod en pannlampa modell starkare för natt löpning i stökig terräng.  Hittade Magicshine MJ 808 som verkar leva upp till alla kraven. Kanske lite kort batteritid för att klara en hel natt i skogen, men med extra batteripack löser det sig nog. Vi får se hur det går i TEC 100, kan bli intressant om ljuset går ute på varvet. Har bestämt mig för att ha med mig minst två små handburna lampor i ryggsäcken som reserv.

En snabb sväng förbi St Jörgens SPA med bastu och vila, tid för reflektion, något som behövdes denna dag. Speciellt med tanke på rubrikerna på GP under dagen, skönt att själv ha ett helt rent samvete.

Mellanlandade hemma i Lerum där det bjöds på tårta, inte så dumt att komma hem en stund. Annelie missade tårtan eftersom hon var på sykurs istället. Hmmm.... tårta eller sykurs, valet är inte så svårt för mig.

Summerar man det senaste året är utvecklingen mycket positiv gällande kroppsform och kondition. Förra året vägde jag under samma period 94-95kg, nu är det 87-88 och på väg neråt. Allt känns bra och mitt mål att böra kvala till Hawaii under 2013 ser ljust ut.

Nästa års målvikt vid denna tid är att landa på 80-81 kg, samt att få ner fett% en hel del från ca19,1% i dag. Hur svårt kan det vara....

1 kommentar:

  1. Kul med ytterligare en triathlonblogg att följa och grattis på födelsedagen.

    SvaraRadera