fredag 6 juli 2012

2XU tävlingsdräkt

Min fina plan gick åt skogen när det stora regnvädret drog in över staden. Vill inte ta ut min nya cykel med findäcken på i spöregn för en premiärtur. Jag och Annelie tog oss istället till gymmet för ett strykepass. Att sköta om min rehab för axlarna har jag slarvat lite med senaste tiden. Inte bra, men från och med nu blir det ett pass var tredje dag, minst.

Körde ett par övningar i kablemaskinen, främst rotationer med små utslag. Körde dem med mycket lätta vikter mellan 1-2kg. Det tog bra trots allt och axlarna höll sig i rätt läge, ett problem som lätt uppstår om jag tar ut rörelsen för mycket. Växlade över till TRX´n där övningarna kändes tunga men effektiva. Inte bara för axlarna utan även en hel del i Coremusklerna. Avslutade med ren Core träning. Kommer ha en go träningsvärk i morgon känns det som.Nu har dom kommit, mina snabba och snygga tävlingskläder från 2XU. Detta är alltså kläderna som skall hjälpa mig att slå, eller rättare sagt krossa mina personliga rekord från förra året. Stort tack till mina sponsorer Casino Comsopol och Monkey Business. Det finns fortfarande plats om fler vill bidra....Första riktiga testet av kläder och resten av tävlingsutrustningen kommer ske vid SM/ RM tävlingarna i Arvika 22 juli. Förra året var denna tävling min första riktiga tävling. Jag var egentligen inte alls förbered, varken mentalt eller fysiskt. Det var trots det en mycket rolig tävling. Orkade knappt simma, spöregn vid cyklingen och tokkramp i bägge benen under löpningen. För den som vill finns min racereport att läsa på Funbeat. I min klass var jag långsammast i samtliga moment, målet i år är att kliva en bit upp totalt, på cykelsträckan och på löpningen. Simningen har jag inte kunnat träna så målet får bli att inte vara sist i klassen denna gång. Vi får se hur det går, men hur svårt kan det vara....


Om regnet vill sluta och vägarna torka upp, satsar jag på att köra premiärturen på nya cykeln i morgon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar