tisdag 10 april 2012

Piggare än man förtjänar

Dagen efter mitt livs längsta löptur så här långt, kroppen känns ovanligt pigg och glad. Lite ont på utsidan av höger knä och i bägge fotlederna, men inte någon träningsvärk. Tempot var inte så snabbt i går men borde ändå gett lite upphov till utmattning av musklerna.

2XU återhämtningsben, för bra för att vara sanna.Verkar som mina nya snabba kompressionskläder gjort susen. Sköna att springa i och med mindre träningsverk, rena mirakel kuren. Har även ett par återhämntningsben som jag slängde på mig efter passet i går. Inte lika snygga men med en tajt passform för återhämtningens skull. Dom funkade även under jeansen på arbetet idag.Träffade på en gammal bekant från krogvärlden som även han har problem med axlarna, när jag körde rehab på IFK kliniken i morse. Ökade vikterna en del trots att bröstet kändes lite hängigt efter löpningen i går. Det känns att rehaben går åt rätt håll och att det finns hopp. IFK kliniken kan jag definitivt rekommendera för er med diverse skador. 
Min sjukgymnast verkar lite tveksam till det sunda i att springa TEC 100 på lördag med tanke på den sparsamma löpträningen jag haft sedan 23/2. Jag fick dock inget absolut nej, så det är väl bara att köra. Hur svårt kan det vara? Vi får se, just nu känns en målgång inom de 30 timmarna långt borta, men inte omöjligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar