söndag 22 april 2012

Många förbud denna veckan

Veckan har varit både upp och ner. Klarade knappt av att ta mig till hotellet i Helsingfors i måndags och ångade att jag inte tagit med mig mina kryckor. Kryckorna finns alltid hemma i garderoben efter otaliga skador för fötter och vader. Vill helst att dem stannar kvar inne i garderoben en bra stund till.

Tisdagen kändes mer uppåt och det gjorde inte så ont i benet längre. Det kom lite mot slutet när jag gick mellan hotellet och kasinot.

Onsdagen kändes det ännu bättre och jag körde mitt första cykelpass på länge. Ett lätt halvtimmes pass där jag mest lät benen åka runt. Vågade trycka på lite mer mot slutet och blev lite lätt svettig. Nu kändes det hoppfullt om ett snabbt återkommande till löpningen igen.

Torsdag var resdag hem igen efter tre trevliga dagar med kollegor från hela Europa.

Fredag morgon, första besöket hos Petra på IFK kliniken rehab efter TEC 100. Positivt utfall på axelträningen konstaterades. Däremot var reaktionen på det onda benet mindre positivt. Oron för allvarligare skada än överansträngning ökade igen. Fick hjälp med nya övningar för axlarna och ett par nya övningar för att om möjligt komma till rätta med det onda benet. Fick även löpförbud att lägga till mitt tidigare simförbud. Inte många grenar kvar på triathlon att träna på.

Lördag spenderades på arbetet, gick mycket fram och tillbaka vilket gav en rejäl smärta på kvällen. Tröstade mig med lite tacos och glass, inte så dumt en lördagskväll.

Söndag körde det nya rehabprogrammet på St Jörgen, fick kramp i vaden under ett par av TRX-övningarna. Axlarna kändes starka även idag, gott är det.


Hittade denna video bland de bilder Annelie tagit under förra helgen. En målgång där tempot var slowmotion. Ser snabbare ut när originalljudet är utbytt mot musik.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar